Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ Μοναστηρι : ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ : Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.».

Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. ΜΕΣÎ'ΝÎ'Î
ΜΕΣÎ'ΝÎ'Î"ΡΟΣ ΡΟÎ"ΟΥ: "Î'Î"ΙÎ' ΠÎ'ΡÎ'ΣΚΕΥΗ ΜΕΣÎ'ΝÎ'Î"ΡΟΥ" from 1.bp.blogspot.com
Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο .

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο .

Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο . Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ from 2.bp.blogspot.com
Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο . Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. «όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς.

Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο . Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.».

Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ from 1.bp.blogspot.com
«όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο . Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας.

«όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο . Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής κατά το έτος 1930 υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος καρσλίδης (1901 . Του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ Μοναστηρι : Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ : Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.».. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης μετά την κουρά του(1919)το 1886 ιδρύθηκε ρωσικό μοναστήρι, όπου το 1923 πήγε στο μοναστήρι ο όσιος γεώργιος ο . Αυτός ο άνθρωπος ήταν εν ζωή άγιος.». Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Μωυσή ο άγιος γεώργιος αναφέρεται ως γέροντας, γιατί δεν είχε γίνει ακόμη η κατάταξή του στο αγιολόγιο της ορθόδοξης εκκλησίας. Η ιστορία του μοναστηριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βίο και το ποιμαντικό έργο του αγίου γεωργίου καρσλίδη του ομολογητού.

«όταν αρρώστησε ο γέροντας εξυπηρετούσα και εδώ το μοναστήρι αγιοσ γεωργιοσ καρσλιδησ. Ο άγιος γέροντας γεώργιος καρσλίδης (εορτή 4 νοεμβρίου), κατά κόσμον αθανάσιος, γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου από ευσεβείς γονείς.